Mennyire éri meg fogorvosnak lenni? Mennyit keres egy pályakezdő?
Figyelt kérdés
Azt olvastam higy havi szinten 200 ezer körúl visznek haza. Ez igaz? Ehhez társulnak egyéb juttatások, vagy ennyi a végösszeg?2018. márc. 8. 20:21
1/3 anonim válasza:
Ez így már rossz elképzelés ha csak a pénzért csinálod. Ha kedves, megértő türelmes típus vagy nagyon is megéri! Főleg ha magánrendelésed lesz, valószínű sokan járnak majd hozzád ha ügyes vagy.
Viszont ha csak a pénzért csinálod és nem érdekel a beteg lelki világa felejtsd el! Igaz nem pszihológus akarsz lenni de nagyon sok beteg szorong, fél a fogászattól.
Ehhez kell a megértés, a nyugtatás, profi munka, versenyképes árak. Ha betartod ezeket nagyon jó orvos leszel akihez öröm visszajárni.
2/3 anonim válasza:
A fogorvosnak levés nem pillanatnyi döntés. 5 év orvosi + 2 év szakképzés, kemény. Ez nek OKJ képzés, hogy ha nem tetszik, akkor otthagyom. Az egész kérdésfelvetésed gyerekes, infantilis. Nem való vagy orvosnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem, nem tudom feltűnt-e (#2)
2018. jún. 5. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!