Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mérnöki pályán (mint pályakezd...

Mérnöki pályán (mint pályakezdő) milyen nyelvtudást várnak el?

Figyelt kérdés
Gondolom minél jobbat, de általában a folyékony, illetve középszint vagy kommunikációképest írják le. Most voltam egy középszintű B2 próba nyelvvizsgán amely 85%-ra sikerült. (írás, olvasás jobb, beszéd se rossz a hallgatással volt egy kis problémám). Ez elegendő lehet egy pályakezdő mérnöknek egy álláshoz? Mondjuk én nem érzem magam jónak mivel még rengeteg mindent nem értek meg, de nem várhatok még 2-3 évet mire úgymond igazán jó lesz az angolom (folyamatosan fejlesztem)

2018. febr. 8. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Eleg. Engem egy nem tul eros tarsalgasi szinttel alkalmaztak multinal.
2018. febr. 8. 19:37
 2/8 A kérdező kommentje:
És mennyire használod a nyelvet ott?
2018. febr. 8. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
A vallalat kozos nyelve az angol szoval a dokumentumok nagy resze peldaul angol. A jelentesek ia angolul keszulnek. Szoban nem nagyon kell hasznalni.
2018. febr. 9. 06:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Egy ilyen hely megfelelne elsőre nekem is. Budapesten van ez a multi?
2018. febr. 9. 07:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, Budapesten.
2018. febr. 10. 20:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha jól gondolom neked volt tapasztalatod, nem?
2018. febr. 12. 10:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Palyakezdo voltam.
2018. febr. 12. 17:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, akkor van bőven esélyem.
2018. febr. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!