Jövőre végzek a sulival és főállásban szeretnék majd dolgozni. Van pár kérdés ami szerintem elég bugyuta de igazából fogalmam sincs a válaszokról?
Ha valaki szabadságra megy, akkor abban az időszakban nem kap fizetést? Pl elmegyek 1 hétre szabadásgra, akkor a követekző fizetésem annyival kevesebb lesz?
Ha valaki lebetegszik akkor is ugyanez a helyzet? Sima betegszabadság( nem táppénz) után is kevesebb fizetést kapunk?
Ugye meg van adva hány szabadnapunk lehet előre egy évben. Mi van ha én már mindet felhasználtam de mégis közbe jön valami? Akkor nem mehetek el?
A fizetett szabi mindenkinek jar (kinek tobb nap kinek kevesebb stb.)
Ha elfogynak es valami miatt megse mesz akkor jon szoba a fizetes nelkuli szabadsag vagy akar el is kuldhetnek ilyenre ha latjak rajtad hogy kiegtel vagy valami tortent veled es nem ugy teljesitesz de alapvetoen fontos tagja vagy a csapatnak es azert elveszteni nem akarnak.
“Sima betegszabadsag (nem tappenz)” dolgot nem igazan ertem mire gondolsz
kedves válaszoló! köszönöm szépen.
"Sima betegszabadság( nem táppénz)" úgy tudom hogy meg van adva x nap a betegszabadságra, és ha ez letelt de még beteg vagy akkor kapsz táppénzt. És az a kérdésem, hogy ha betegszabadságon vagyok akkor arra az időre kapok fizetést? A táppénz után tudom hogy jár valamennyicske. Javíts ki kérlek ha nem jól tudom.
Betegszabadság évi max 15 nap.
Ezen idő alatt a béred 70%-át kapod csak.
Ha elfogyott a 15 nap, akkor jöhet a táppénz, ennek nincs maximális kerete.
Azonban itt a béred az első két éven belül csak 50%, utána 60%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!