Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Főállásban dolgoznék a Tescóba...

Főállásban dolgoznék a Tescóban. Melyek a jobb áruházak? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Középkorú nő vagyok és már dolgoztam egy Tesco hipermarketben 1,5 hónapot. Igazából a munka az úgy megy nekem, csak nekem a vezetőséggel voltak problémáim. Ott ahol dolgoztam nem vettek engem emberszámba, megaláztak, hülyének néztek és még sorolhatnám.... Tudom a kereskedelem elég gagyi meló, főként az árufeltöltés, de más lehetőségem nagyon nincs, varrónő a szakmám, de abban nem tudtam eddig elhelyezkedni.

Igazából a kérdésem annyi lenne, hogy melyek azok a Tescók Budapesten (Elsősorban a Pesti oldalon) amelyek azért normálisabbak, mármint a vezetőség és akár a kollégák is. Sajnos elég érzékeny lelkületű vagyok és ezért kellene egy olyan hely ami lehet, hogy szar de azért túlélhető és nem aláznak meg annyira esetleg...

Elsősorban nappali árufeltöltés érdekel, mert árufeltöltő voltam, de érdekel az árellenőr munka is.

A Tesco expresszek mivel kisebbek valamvel esetleg jobbak, vagy nem igazán? Más kereskedelmi áruháznál is szívesen dolgoznék, csak a Tescot ismerem, ezért erre kérdezek elsősorban rá.

Előre is köszönöm a segítséget!

2016. ápr. 7. 18:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Az Aréna plázában nagyon jó a csapat és úgy tudom 2 ember hiányuk van szárazárun, azt csak ajánlani tudom. Nappalos a bolt.
2016. ápr. 7. 21:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Csepelt kerüld el messzire!
2016. máj. 10. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!