Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék szerezni szponzort?

Hogyan tudnék szerezni szponzort?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és kapus... És próbálok mindig keresni egy rendes, normális kapuskesztyut....

Hogy tudnék szponzort szerezni ilyen korban hogy mondjuk egy Uhlsport kesztyűt tudják használni?

Nem kötelezően ez a márka de szerintem ebben a gyártóban nagyon sok van..... még készítenek hozzá véleményt....

És szerintem egy kapusnak a kesztyű a legfontosabb

2018. márc. 4. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Te valami ifibajnok világhírű aranykapus vagy?

Rendszeresen interjúvolnak meg a különböző médiumok, sportcsatornák emiatt? Van több tíz-százezres látogatószámú közösségi média oldalad? (facebook, youtube, akármi)

Csak mert nulla teljesítményre, meg megjelenésre a kutya nem fog téged szponzorálni.

2018. márc. 4. 10:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Nos kérlek szépen 3x-os bajnok vagyok a Videotonnal és már voltam U15-os bő keretben a valogatottal
2018. márc. 4. 10:09
 3/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
84%

Kérdezd meg a klubelnököt, hogy hol vannak a TAO-pénzek? Mivel azt pont erre kellene költeni. Persze nem erre szokták...

Nem baj, ha nem érted, amit írtam, csak kérdezd meg.

2018. márc. 4. 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt a kérdést felteszi, valszeg nemhogy kesztyűje nem lesz, ott ért véget a karriere.
2018. márc. 4. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Komolyan nem tudnak a szüleid egy pár kesztyűt venni?
2018. márc. 4. 12:58
 6/7 A kérdező kommentje:

Tudnak.....csak én ezt úgy gondoltam hogy kapiskesztyuket probalnek ki....hogy 2-3hetente a kezembe dobnak egy kesztyűt hogy próbáljam ki és írjak róla véleményt...

Most amit leírtam nem is szponzoráció lenne hanem "szakértői vélemény" amit korombeli kapusoknak tudnék segíteni

2018. márc. 4. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez max úgy érné meg bármelyik gyártónak, hogyha neked van már egy befutott több tíz ezres látogatottságú csatornád, ilyen témában. Mert az nekik reklám. De egy ismeretlen senkinek nem fognak szponzorok cuccokat odaadni...
2018. márc. 4. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!