Hogyan tudnék szerezni szponzort?
14 éves vagyok és kapus... És próbálok mindig keresni egy rendes, normális kapuskesztyut....
Hogy tudnék szponzort szerezni ilyen korban hogy mondjuk egy Uhlsport kesztyűt tudják használni?
Nem kötelezően ez a márka de szerintem ebben a gyártóban nagyon sok van..... még készítenek hozzá véleményt....
És szerintem egy kapusnak a kesztyű a legfontosabb
Te valami ifibajnok világhírű aranykapus vagy?
Rendszeresen interjúvolnak meg a különböző médiumok, sportcsatornák emiatt? Van több tíz-százezres látogatószámú közösségi média oldalad? (facebook, youtube, akármi)
Csak mert nulla teljesítményre, meg megjelenésre a kutya nem fog téged szponzorálni.
Kérdezd meg a klubelnököt, hogy hol vannak a TAO-pénzek? Mivel azt pont erre kellene költeni. Persze nem erre szokták...
Nem baj, ha nem érted, amit írtam, csak kérdezd meg.
Tudnak.....csak én ezt úgy gondoltam hogy kapiskesztyuket probalnek ki....hogy 2-3hetente a kezembe dobnak egy kesztyűt hogy próbáljam ki és írjak róla véleményt...
Most amit leírtam nem is szponzoráció lenne hanem "szakértői vélemény" amit korombeli kapusoknak tudnék segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!