Szponzort szeretnék szerezni. De hogyan?
Figyelt kérdés
Èn ès egy barátom elkezdtünk Rappelni,ès videókat is raktunk fel már youtube-ra.Szeretnènk szponzort,hogy jobban menyjen ez az egèsz.2017. márc. 18. 22:36
1/4 anonim válasza:
Ti nagyon keveritek a szezont a fazonnal. Először fel kéne mutatni mondjuk egy több százezres nézőszámot, utána már lehet szponzorokat keresni.
2/4 anonim válasza:
első körben egy helyesírási szótárt szerezzetek.
második körben mit tudnátok adni egy szponzornak ami miatt megérné 2 forintot betenni a projektetekbe, és nem egy másik hasonló duót szponzorálni, mert kb naponta alakul 200 együttes, ami rappel
3/4 Donald J. Trump válasza:
Mondjuk a helyi kiskocsmában rappelhettek ingyen, aztán ha nem fütyül ki nagyon a közönség talán elengedi a tulaj a fogyasztásotokat.
4/4 anonim válasza:
Vettem a fáradtságot es megneztem,hogy miket alkottok..Jobban tettem volna ha nem néztem volna meg.Tipikus kisfiúk akiknek megtetszik Majka meg Curtis meg az ESSEMM munkássága,es ok is olyanok akarnak lenni mint az elobb említett az asztalra mar sokat letett férfiak."Tesoim"(látom ez a szoveg nagyon megy nálatok)ahhoz,hogy a szponzorok rátok találjanak1.nem egy telefonal kell "videoklippet"csinálni.2.normalis szöveg kell,aminek értelme es mondani valója is van,es nem az Anyunak es Apunak című notatok nem egy sokat mondó szöveg.3.egy szponzoralassal foglalkozó cégnél megvan szabva,hogy mekkora nézőközönség es megtekintés szám után kezdenek el titeket foglalkoztatni.Ahogy elnézem nem jo után járatok,mert a 30 lajk,es az 1000megtekites látó viszonylatban sincs a meghatározott számokkal.4.en is javasolom,azt a helyesírási szótárat amit mar előttem is megtettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!