Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A magyarországi munkáltatók...

A magyarországi munkáltatók mikor jutnak el odáig, hogy egy álláshirdetés a fizetést is tartalmazni fogja?

Figyelt kérdés

Ausztriában például ki írják vagy a pontos összeget vagy pedig egy tól-ig-et, tapasztalattól függően.

Ilyenre itt is nagy szükség lenne.

Amikor állást váltottam én is jártam úgy, hogy jelentkeztem egy nagy jó megnevezésű pozícióra,a hirdetés is nagyon igényes volt.Már a telefonban célozgattam a bérre,de azt a választ kaptam ,hogy majd megbeszéljük.Talán az önéletrajzomban nem látták a végzettségemet, tapasztalatomat?

Természetesen, nem lett belőle munkaszerződés, mivel ők egészen más összegre gondoltak, mint én.

Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha kiírják vagy megmondják a telefonba, nem?

Egymás idejét raboltuk, ők az enyémet, én meg az övékét.

2018. márc. 2. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Azért nem írnak összeget,mert akkor a kutya nem jelentkezne hozzájuk.
2018. márc. 2. 20:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Ha kiírnák, akkor az növelné versenyt.

A verseny pedig mindig jó.

A piacgazdaságban olyan nincs, hogy "hiány", csak olyan, hogy nem tudják megfizetni.

2018. márc. 2. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahol tényleg kell a munkaerő, ott kiírják, pl. Lidl. Ahol nem írják ki, ott nem sürgős a felvétel, a cég megteheti, hogy válogat a jelentkezők között.
2018. márc. 3. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Svácjban sem írják ki 10/9
2018. márc. 3. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!