Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha valakinek nincs szakmája...

Ha valakinek nincs szakmája attol még találhat munkát es élhet normális életet?

Figyelt kérdés
Ugy érzem hogy semmibe nem vagyok jo egy senki vagyok és hogy nincs értelme az életemnek semmi értelme hogy éljek.Van párom aki szeret de még nem lakunk együtt es félek hogy soha nem lehet közös életünk.és ugy rlátnám jobbnak ha szakitanák vele mert õ jobbat érdemel nállam.Nem tudom mit tegyek.Szerintetek akinek csak 8 általánosa van annak lehet egy normális érelme és lehet munkája?Értelmes válaszokat kérek fõleg azoktòl akik hasonlò helyzetbe vannak
2018. febr. 28. 13:13
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet 8 általánossal is normális életet élni, mostanában ilyen végzettséggel is lehet állást találni, persze nem túl jókat. De nem akadályoz semmi abban, hogy tanulj. Egyrészt vannak olyan szakképesítések, amelyekhez nem szükséges érettségi, másrészt, akár az érettségit is megszerezheted, ha szorgalmas vagy. Ha szeretitek egymást a pároddal, ne szakíts vele!
2018. febr. 28. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!