Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fejlesztőként ki mennyit keres?

Fejlesztőként ki mennyit keres?

Figyelt kérdés
Magyarországon, illetve milyen nyelvekkel/technológiákkal?

2018. febr. 27. 18:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#2 voltam.

#7: ahogy már más is írta, lényegében tényleg csak PL/SQL kell, ami nem vészes. Egyedül az üzleti igények megértése ami néha nehezebb. Angol se kell alapvetően, legfeljebb magam miatt, mert angolul mindig hamarabb találok megoldást neten.

Szóval ez így kevés két év tapasztalattal? Pedig most emeltek, előtte még kevesebb volt. Mondjuk annak én se örülök, hogy hó elején csak kb 240-et utalnak, mármint, hogy ezt látom a számlámon általában. A 300-as havi átlag csak a sok kafi és éves bónuszokkal jön ki.

2018. febr. 28. 06:10
 12/18 anonim ***** válasza:

"hó elején csak kb 240-et utalnak, mármint, hogy ezt látom a számlámon általában. A 300-as havi átlag csak a sok kafi és éves bónuszokkal jön ki."

Te ennyiért fejlesztő vagy?

2018. febr. 28. 13:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen, miért? Ez annyira kevés?

Így is az országos átlagfizetés felett adnak, pláne bónuszokkal együtt.

De tudom GYIKen minden fejlesztő minimum 500 nettó... A valóság azért kicsit más.

2018. febr. 28. 16:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#13 nekünk mindegy, ha neked elég, de az országos átlag nem jó mutató a fejlesztői bérekre...
2018. febr. 28. 18:41
 15/18 anonim ***** válasza:

Megélünk belőle, nem akarok magyarosan panaszkodni.

Jó lenne persze több, de mivel pont most emeltek év elején így soká emelnek újra szerintem. :(

2018. febr. 28. 18:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Haveromnak 8 általánosa van C-s jogsival keres nettó 300 ezret, úgy, hogy nem fuvarozik külföldre, továbbá kap egy csomó egyéb juttatást. Őszintén szólva azt hittem, hogy a fejlesztők jobban keresnek itthon.
2018. febr. 28. 20:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem otthon nettó 280 ezret ígért egy multi + cafetériát + céges autót. Pedig én nem vagyok fejlesztő. Annyi lett volna a dolgom, hogy kijárok Ausztriába az anyacéghez, kapcsolatba vagyok az osztrákokkal, meg segítek kiépíteni az IT hálózatot az itthoni üzletekben, illetve ha hiba van akkor segítek a kijavításában. Viszont nem fogadtam el, mert Ausztriában ennek a kétszeresét megkeresem igaz 6 napban, viszont itt van 13-14 havi fizetés is, szállás és kaja is ingyen, így amit keresek azt egészbe félre tudom tenni.
2018. febr. 28. 20:36
 18/18 anonim ***** válasza:

#8: mindezt hétfőtől péntekig napi 8 órában, tehát normal irodai munkaidő szerint?

Ha így van az egész jó, szerencsés helyzetben van.

Érdekesek ezek a fizetés megítélések. Amikor évekkel ezelőtt gyakornokként nettó 200-at kerestem akkor hitetlenkedtek itt GYIKen sokan, hogy kamu, ilyen biztos nincs. Most meg már a 300 is kevés a GYIK népe szerint. :)

2018. márc. 1. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!