Fejlesztőként ki mennyit keres?
Figyelt kérdés
Magyarországon, illetve milyen nyelvekkel/technológiákkal?2018. febr. 27. 18:03
2/18 anonim válasza:
Magyarországon, PL/SQL, havi átlag kicsivel több, mint nettó 300e.
De ebbe már mindent beleszámoltam, az éves bónuszok havi átlagát és a kafeteriat is olyan értéken amit nekem ér. (Tehát pl a cégnek 10500 a bérlet, de ugyanazt én 9500-ert tudnám megvenni, így nekem csak 9500-at ér a számításomban)
Ehhez már csak a céges mobiltelefon jön mint juttatás így saját telefonra nem kell költeni.
Plusz családi adókedvezmény, azt nem számoltam bele, hiszen ha más össze akarja magával hasonlítani így korrekt.
3/18 anonim válasza:
Netto 700 ezret el lehet érni, több év tapasztalattal, nyelvekkel, pesten
4/18 anonim válasza:
Most látom, azt kérdezed milyen nyelvekkel? Ezt még valakinek kérdeznie kell? Angol, angol, angol!!! + 1 európai nyelv
6/18 A kérdező kommentje:
#4, természetesen programozási nyelvre gondoltam.
2018. febr. 27. 21:13
7/18 A kérdező kommentje:
#2, az rémesen kevésnek tűnik.
2018. febr. 27. 21:14
8/18 anonim válasza:
Azert vedd figyelmebe hogy egyedül csak a pl/SQL-t írta..
9/18 anonim válasza:
Br. 600k + 70k cafi + céges teló/laptop - java fejlesztő 2 év tapasztalattal
10/18 anonim válasza:
Br 960 mint senior developer, hamarosan br 1,2m mint team lead / scrum master.
Nyelv mostanaban sokszor valtozott, de nagyreszt Java.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!