Most akkor mennyit lehet keresni "C" Kategóriás jogosítvánnyal?
Sima "c" amivel naponta hazajársz 150-250 a plafon... a 250 már kiemelkedő.
Én CE -vel kapom 250-300 között... napi hazajárással...
A nekem hirdetesben, és telefonon az igéret 22 napra 320.000 volt, ahhoz képest 24 napra 299.000 kaptam... tehát a hirdetéseket nagyon ovatosan kell kezelni....
Az a baj, hogy a sofőr szakma minimálberes szakma, ha minimáberre vagy bejelentbe annyit biztos kapsz, az feletti összeg csak adható, igy jön ki hogy vagy kapod vagy nem.... nagy cigányságok vannak ebben a szakmában, ha nem vagy észnél, vagy latják rajtad higy hagyod, akkor vonogatni fogják...
Az ilyentől meg kell kerdezni a ceg nevet, ha ki meri irni, akkor van alapja, ha kussol, akkor kamu.
De nem szabad hinni a facebookos sofőröknek...
Saját tapasztalat, nem belföld ugyan.
Győr környéki 3 autós cég, 15 tonnás ponyvás teherautó, nemzetközi viszonylatban (főként német), fix 15k minden megkezdett nap (álló nap is).
Bp. környéki kb 12 autós cég, 18 tonnás hűtős teherautó, nemzetközi viszonylat, export-import (német, svájc, olasz, benelux), fix 15k minden megkezdett nap, álló nap 9k, belföld 12k. Van csak belföldes munkájuk is, ilyen előrakó jellegű (felrakod az export árut és elviszed a telephelyre, vagy felveszed a megrakott importos teherautót és elviszed lerakni) az is 12 ezret fizet naponta. Itt 21 napra kaptam 300 ezret.
Az autók felszereltsége és állapota (legalábbis amiket én vezettem) mindkét cégnél kritikán aluli volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!