C kategóriás jogosítvánnyal kb. mennyi egy pályakezdő bére?
Figyelt kérdés
Belföldi fuvarozásban (nettó) ?2016. szept. 13. 19:35
1/7 anonim válasza:
Sima c-vel nem könnyű az elhelyezkedés. Kéne hozzá az E kat. C-vel kb lehetsz kiszállítós mondjuk egy 7,5 t-on vagy egy 4 tengelyesen.
De mint minden sok mindentől függ.
Hol dolgozol, milyen a melohely, mennyit dolgozol, Mikor, benne alvós (szállós) vagy nem stb.
2/7 anonim válasza:
Van olyan billencses cég, ahol 4 tengelyes billencsre állandó sofőrhiány van, kezdő C-vel is felvesznek szerintem ott a nettó 250-300 000Ft környéke megvan.
3/7 anonim válasza:
Haverom a budapesti SPAR-nak vezeti az egyik szerelvényét. Az C+E. Ő nettó 200 ezret keres.
5/7 anonim válasza:
4es?
Te elolvastad a kérdést?
Belföldön és csak C kat-ja van meg, ráadásul pályakezdő.
Amit írtál még uniózásnál jöhet össze magyar céggel.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen ilyen kiszállítós 7.5T-ra gondoltam ha van olyanra lehetőség akkor csak 8órába gondolkodnék.
Ha nincs meg a C+E nagyon sokat veszítenék vele? Most így a kommentekből az jön le, hogy vidéken azért a 150E megadják?
2016. szept. 14. 15:57
7/7 anonim válasza:
Igen uniozás. Belföldet nem néztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!