Nappali tagozatra megyek,szülők nem támogatnak anyagilag semennyire sem.Ösztöndíjjal és diákmunkával milyen összeget lehet havonta keresni?Ahogy számolgattam olyan 120ezerre szükségem lenne(albérletbe mennék nem koliba).Összehozható vagy marad a diákhitel?
Nem tudtam, hogy toluk csak ennyit vonnak, sorry. De azt meg mindig allitom, hogy 120 ezret nem fog tudni osszedolgozni anelkul, hogy az a suli rovasara menjen. Napi 4 ora leirva ztok jo, de nekem abbol 4 nap kiesett anno siman, mert suliban kelle t ulni, ugy pedig a maradek 3 napban mar nem is olyan keves az a 7 x 4 ora. Ja es a tanulni is kell majd meg a legkonnyebb sulikban is.
2018. febr. 22. 17:15
22/23 anonim válasza:
Bár tudom, hogy tanító szakra mész, de akkor se értem a szüleidet. Ha 19 éves leszel már nem vagy a gyerekük? Vagy elvesztették az állásukat? Mi az, hogy egy szülő SEMMIvel sem támogatja a gyerekét?
Addig is egy tanács: NEM ÉRI MEG a tanítói pálya! Hamar rájössz, hogy nem arról szól, amiről hitted. Sok hülye szülő a sok hülye kölkével, a nevetséges fizetések, a pótlékok hiánya, a túlórázás (ingyen). Egy lakást nem lehet fenntartani a fizetésből. Ebbe mi a jó?
2018. febr. 22. 17:23
23/23 anonim válasza:
22# Lehet hogy egyszerűen nem tudják anyagilag támogatni? Nekem is magamnak kellett fizetni a kolit meg a megélhetést, nem azért mert elvesztették az állásuk, szimplán nem volt pénzük rá hogy nekem még ezt fizessék vagy zsebpénzt kapjak otthonról. Ha hazalátogattam kaptam főtt kaját meg pár tartósabb élelmiszert, amit el tudtam vinni magammal a koliba, esetleg tisztálkodószereket, vasalót, meg hasonló dolgokat, de sajnos anyagilag nem tudtak támogatni. Szívás, de nem arról volt szó hogy akkor már nem vagyok a gyerekük. De legalább tudjuk hogy neked ezt nem kellett átélni, ha ezen ennyire ledöbbentél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!