Miért mondják hogy Magyarországon munkaerőhiány van?
Rohadtul nincs.
Figyelt kérdés
24 èves vagyok. Szobafestő szakmám van és érettségim. Értek felhasználó szinten a számítógépekhez. Hiába küldöm a cm m sok helyre alig hìvnak fel. Persze munkaerőhiány... igen a szar munkára. De egy értelmes munkára alig lehet bejutni. Épitkezésre lehet menni meg árut feltölteni. De egy adminisztràciós vagy egy logisztikai állásra többszáz jelentkező van. Akkor meg miért sìrnak hogy nincs ember ?
Szomszed festo, ugy kell konyorogni neki mindig h jojjon mar festeni hozzank is ha kell. Kicsit vallalkozonal dolgozol, utana latjak, hogy szep munkat csinalsz, majd osztogatod a sajat nevjegykartyadat (amellett amit irtam privatban es ezt ide nem irjuk le!!!), ami persze nem szep h nem adozol a maszekbol, de vmi meg kell elned, ha mar a kormany lop kicsit neked is lehet. Ezt nem en mondom, hanem itt mellettem ulo haverom! :D
2018. febr. 19. 19:30
12/19 anonim válasza:
Festeni abszolút nincs kedved? Iszonyat milyen ajánlatokat kapunk festésre.
2018. febr. 19. 19:47
13/19 anonim válasza:
De igazából nem sajnálom én tőlük, nem ők kérnek sokat, én keresek keveset. Komolyan nem értem miért nem festesz. Rövid idő alatt rengeteg pénz, aztán ha tanulnal még valamit akkor azt is tudnád fizetni belőle és válthatnál másra, amit szeretnél.
2018. febr. 19. 19:52
14/19 anonim válasza:
Szobafestő vagy és adminisztárciós munkára jelentkezel? Felhasználó szinten mindneki ért a számítógépekhez, abból nincs hiány.
2018. febr. 20. 14:39
15/19 anonim válasza:
Manapság már az utolsó irodai munkánál is, és a logisztikában meg pláne elvárás az erős nyelvtudás. Viszont szakmunkásokat meg úgy kell vadászni, ha jó szobafestő vagya, akkor én azt csinálnám, ráadásul vállakozóként. Egyik asztalos ismerősöm hülyére keresi magát, mondjuk sokat is dolgozik, és ami a fő, hogy nagyon jó szakember, továbbadják a nevét. A kó szakember legjobb marketingje még ma is a kiváló munka, a szájról szájra terjedő jóhíre.
2018. febr. 20. 17:33
16/19 anonim válasza:
Es hol hirdeti magat ha elmegy vallalkozni?
Plussz aki vallalkozni akar be kell szerezni a szukseges szerszamokat, plussz kocsi es stb ami egy vagyon.
Aztan hirdetni magunkat, ahhoz kell az ugyeszseg hiszen konkurencia van.
En villanyszerelonek tanultam de nem tudtam elkezdeni vallalkozni mert nincs penzem pl horonymarora , vagy nem tudom kivaltani a mester vizsgamat.
Vallalkozni de vallalkozasahoz is penz kell, es penzt honnan kell szerezni? Elmenni alkalmazottnak dolgozni csak ott meg nem kap annyi penzt. Ordogi kor
2018. febr. 22. 00:42
17/19 anonim válasza:
Igen utolsó, de egy kocsit és néhány festéshez szükséges szerszámot minimális befektetéssel vehet. Ez nem lehet akadály neked se. Horonymarót is tuti lehet kölcsönözni.
2018. febr. 22. 07:03
18/19 anonim válasza:
"Manapság már az utolsó irodai munkánál is, és a logisztikában meg pláne elvárás az erős nyelvtudás."
Azért a gyakorlati életben rengeteg irodai munka van amihez nem kell nyelvtudás. Tudom, a GYIKen ez a mantra, hogy mindenhova kell... De nem így van.
2018. febr. 22. 21:48
19/19 anonim válasza:
Adminisztrációs és hasonló aktatologató munkakörbe már általában a büfészakokon végzett diplomásokat veszik fel. Egy érettségizett embernek akkor van esélye, ha nagyon nagyon ügyes (mondjuk ezt magam sem tudom, hogy ennél a konkrét szitunál ez mit jelent a gyakorlatban), vagy ha protekciója van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!