Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha 10-e szombat akkor nem...

Ha 10-e szombat akkor nem kellett volna pénteken fizetést kapnunk?

Figyelt kérdés

Hó 10-ig kell fizetést kapjunk, most 10-e épp szombat bankok zárva munkahely zárva. Nem kellett volna fizetést kapni pénteken?

Mert a jogszabály szerint a fizetésnek 10-ig a munkavállaló rendelkezésére kell állni. Mivel szombaton biztos nem adják oda így akkor pénteken kellett volna?

2018. febr. 10. 09:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Ez maszlag. Igaz de mégis maszlag. Mert valakinek van tehetsége önmaga eladásához és valakinek nincs.

Akinek nincs annak ez a duma maszlag. Mert nem képes rá."

Ez nem tehetség kérdése, lehet fejleszteni önmagadon. Járni sem rögtön tudtál, mindent meg lehet tanulni és mindent véghez lehet vinni. Csak ugye általában az emberek a kényelmesebb megoldást választják, és szarozzák a rendszert és kifogásokat keresnek. Így jártak.

2018. febr. 10. 19:18
 22/24 A kérdező kommentje:

"és mindent véghez lehet vinni. "

Ez kamu. Ordas kamu. Rengeteg dolog van ami nem tanulható ami készség és csak fejleszthető max ha megvan az alap.

Ha nincs akkor fejleszteni sincs mit.

2018. febr. 10. 20:27
 23/24 anonim ***** válasza:
Ha te ezzel nyugtatod magad, csak nyugodtan. :)
2018. febr. 10. 21:35
 24/24 A kérdező kommentje:

Én nem nyugtatom magam semmivel én csak azt tudom ha szólok ugrálok a csalások miatt kivágnak mint a szart és akkor még ez se lesz.

És akkor mi lesz? Hova megyek? közmunkába?

Kösz nem már jártam ott. Akkor inkább ez.

2018. febr. 11. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!