Ha 10-e szombat akkor nem kellett volna pénteken fizetést kapnunk?
Hó 10-ig kell fizetést kapjunk, most 10-e épp szombat bankok zárva munkahely zárva. Nem kellett volna fizetést kapni pénteken?
Mert a jogszabály szerint a fizetésnek 10-ig a munkavállaló rendelkezésére kell állni. Mivel szombaton biztos nem adják oda így akkor pénteken kellett volna?
" Vagy megkérdezed az ott dolgozókat mielőtt aláírsz bármit is. Ehhez szintén ész kell."
LOL
1. És hogy kerülsz te egyáltalán beszélőtávolságra egy ott dolgozóval is?
2. És az miért állna veled szóba?
3. És majd elmondja az igazat miközben félti a szaros állását? Majd meri vállalni a kockázatot egy vadidegen kedvéért hogy rossz (de igaz...) dolgokat mond és aztán másnap már be se kell mennie mert a főnöke megtudta....
Hol élsz te.
"azért meg tudja ítélni"
Meg aztán ha valaki meló nélkül van és semmit se talál majd nagy nehezen felcsillan a remény hogy 1 szaros helyre talán felveszik majd fog az neked válogatni??? Hát ide nem jövök...
Miből válogasson? A semmiből? Örül hogy valahova kell egyáltalán!
Hát te ilyen hozzáállással inkább ne is keress munkát. Véleményem szerint csak a nagyon életképtelen emberek nem találnak maguknak munkát.
Kicsit túlkomplikálod a dolgokat és olyan piedesztálra emeled a munkáltatókat, mintha valami "a la maffia" lennének. Ha meg a dolgozók egy adott helyen még szóba se mernek állni veled az adott munkahelyről, megint csak egy jelzés, hogy ott valami nem stimmel.
Szerencsére az élet tuti megkímél attól, hogy mi valaha is egy helyen dolgozzunk.
Ja, arról nem is beszélve, ha mindent elkövetnél, azért, hogy meg tudd megbízható-e a cég, és ennek ellenére mégis lutri helyet fogsz ki (sajna előfordul mindenkivel), van időd felbontani a szerződést. Ha ennek ellenére ott maradsz a te bajod.
Csak egy példa: Volt egy munkahelyem ahol az emberek 3 hónappal megelőző fizetésükre vártak. Megkérdeztem tőlük, hogy ti mégis mit csináltok még itt? Egy napot dolgoztam ott. Érdekes, ott is szóba tudtam állni az emberekkel.
"t. Véleményem szerint csak a nagyon életképtelen emberek nem találnak maguknak munkát. "
ÖÖÖÖÖ én nem azt mondtam hogy NEM találnak maguknak munkát. Találnak. Csak milyet.
Mindig lehet melót találni csak mit hol és mennyiért ez a nem mindegy.
Én is elmehetnék akár holnap 10 helyre. Na de hova és mennyiért.
Tengert lehet rekeszteni azon helyekkel ahova azonnal felvesznek. 3 műszak betanított meló a világvégén szar pénzért na ilyen van. Dögivel.
Na de ez meg kinek kell
"akkor lehet nem vesz észre egy jobb lehetőséget."
Hát én már nagyon sok lehetőséget vettem észre meg is tettem ami rajtam állt (jelentkeztem)de nem kellettem.
Így mi marad. A mostani szar. Vagy a semmi.
"Nagyon sokat számít, hogy adod el magad!"
Ez maszlag. Igaz de mégis maszlag. Mert valakinek van tehetsége önmaga eladásához és valakinek nincs.
Akinek nincs annak ez a duma maszlag. Mert nem képes rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!