Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi értelme a reklámoknak?!

Mi értelme a reklámoknak?!

Figyelt kérdés

Butaságnak tűnhet a kérdés, de engem komolyan érdekel. Oké, vásárlásösztönző - állítólag - de én elképzelhetetlennek tartom azt, hogy csak azért megvegyek valami vackot, mert valami ismert ember a kezében tartja egy plakáton és vigyorog. Ebben komolyan van haszon?! Nem értek ehhez, de elképzelhetetlennek tartom, hogy egy termék "azért" fogyjon jobban, mert valami ismert ember az arcát adja hozzá. Nem vettem több Szentkirályi ásványvizet csak mert Figo reklámozta...

Mi értelme ezeknek???

2018. febr. 7. 10:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Múltkor majdnem vettem egy Old'sSpice tusfürdőt, amit ugye agyonreklámoznak. Aztán megláttam az árát a Fa tusfürdővel szemben és elengedtem egy pillanat alatt.

Egy azonos árkategóriájú terméket előrébb pozicionálhat egy másiknál, de világot nem fog megváltani. Pl ha látom, h egy konkurens cég kifejlesztett valami újat és az eddig használt termék nem vált be annyira, akkor simán váltok, de többet nem vagyok hajlandó fizetni egy reklámozott termékért.

2018. febr. 11. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!