Mennyire nehéz munkát találni érettségivel?
21éves lány vagyok, és érettségim van. Anyáék nem engedig h a főikolát folytassam mivel szerintük hülye vagyok hozzá (3-4es jegyeim vannak informatika szakon).
Így el kell mennem dolgozni .
ECDL vizsgám van, számítógépekhez értek. Jogosítvány + angol nyelvtudás.
Milyen munkát érdemes keresnem? Ha kell pestre is tudok költözi
egyik ismerősömnek elég jó melója van, 1-2 hóapon belül megtalálta.
mondjuk neki 4-5-ös jegyei voltak, meg eléggé dekoratív.
állj neki keresgélni, mást úgyse tudsz csinálni. (max mellette egyetemet.)
titkárnő, személyi asszisztens....valami ilyesmit.
sok sikert!
nem nagyon tehetek mást, mivel ameddig velük lakok addig azt kell csinálnom amit mondanak. különben befenyítenek és se telefon se net se tv. :S
diákmunkából meg nem tudnák egy albit fenttartani, diákhitelt meg nem szeretnék fel venni ez miatt .
így marad a munka. de akkor el is kedzek keresgélni
Ha jól értem, infó szakon kijártál 3-4 átlaggal 2 vagy 3 évet?
Ez esetben tudsz pl. programozni, értesz egy-két nyelvet, miért kérdés, hogy milyen munkát keress?
Egyébként igenis fenn lehet tartani diákmunkából albérletet. Nekem legalábbis megy :)
"3-4es jegyeim vannak informatika szakon"
főiskolán tök mindegy, milyen a jegy, csak végezd el.
ezt a szüleidnek üzenem.
mondam én nekik h nem a jegyek számítanak. de anyának van egy barátnője és annak a fia biológusnak tanul és a 4év alatt csak 5öse volt, és mindig hozzá hasonlít :S
szerintetek melyik városban van a legnagyobb esély arra h munkát találjak?
basszus,hagynád elúszni az egyetemen az eddig megszerzett féléveidet?? Nehogy már a szüleidre hallgass!
Vedd fel a diákhitelt és keress diákmunkát. Ezzel már ki tudsz venni valahol egy szobát és elkezdheted az önálló életed.Nem hiszem el h vannak ilyen szülők...S :S
Ne hallgass anyáődékra!! Őka hülyék! A 3-4 es simán jó, de tudod még egy elégséges diploma is jobb mint egy érettségi, mert a legtöbb állás alapkövetelménye a diploma, és sok állásnál tökmindegy miyeln csak meglegyen..
Ha nem csinálod meg, akkor ezekből a munkákból már eleve kizártad magad!!
Arról nem beszélve, ha megvan az első diplomád, utána később bármikor elkezdheted a másoddiplomát, vagy a phd-t..
Ha abbahagyod a fősulit, életed legnagyobb hibáját követed el!!
Nem is értem miféle szülő lehet az aki ezt akarja a gyerekének..
Melelsleg érettségivel mint nő sehol sem fogsz többet keresni netto 90 ezernél még 5 év múlva se, de akkor már az is kérdéses hoyg egyáltalán kapsz e majd állást diploma nélkül..
Akarsz menni a tescoba nyomorogni a 70 ezres fizetésért, ami 2 év múlva is ugyanannyi lesz??
Végezd el a fősulit, ha anyádék belebolondulnak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!