Szerintetek az anglisztika szak mennyire megfelelő, hogy könyvet irjak angolul?
Szeretnék könyvet irni angolul, már meg van az elképzelésem, hogy miről fog szólni.. szeretnék egy félévet mindenképp Angliában tölteni, lehetőleg akkor amire kész lesz a könyvem, és az egyetem segitségével kiadni. Szerintetek lehet belőle valami? A magyar tanárnőm is mondta, hogy kiemelkedő az irói készségem, és az angol az "ugródeszka" lenne az irói karrier felé. Nagyon nagyok a vágyaim, vagy lehetséges?
18 vagyok, és szeretem az angolt, illetve az irodalmat.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ez szép és jó, de miért akarsz ehhez anglisztikára járni? Ott nem fognak megtanítani angolul, ott angol nyelven folyik az oktatás, vagys tudnod kell annyira angolul, hogy könyveket meg irodalomkritikát el tudj olvasni.
Olyan, mintha magyar szakot akarnál elvégezni ahhoz,hoyg magyarul írj könyvet.
Azért szeretnék anglisztikára járni, mert ott angolul folyik az oktatás, ahogyan az 1. válaszoló is mondta, és úgy talán gyorsabban megtanulok majd angolul. (tudom, hogy így sem fog menni tökéletesen)
2. köszönöm, rajta vagyok az ügyön, hogy javítsak mind a magyar, mind az angol helyesírásomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!