12 órás munka 5000-ért naponta feketén? Pesten?
Na ehhez mit szóltok? Bp-en egy nagy lakótelepi zöldséges kisegítőt keres. Bejelentés nuku, feketén.
Munkaidő napi 10 óra nyitva tartás + előtte és utána 1-1 óra pakolás készletezés tehát napi 12 óra.
Ezért a derék tulaj feketén semmi bejelentéssel 5000-et adna egy napra. És heti 6 napot vállalni kell, mert a bolt is 6 napos a héten (vasárnap is).
NOOOORMÁLIS????
"És? Most hová szarjak?"
A saját asztalod közepére.
Pattogi úr, ne itt hőbörögjön, a Szomszédoknak már évek óta vége van. :D
Két éve dolgoztam 5700 Ft-ért 12 órában szr helyen, mert kellett a pénz és otthon ülni sem akartam. Persze az első jobb lehetőségnél le is léptem.
"mert kellett a pénz és otthon ülni sem akartam."
Aha. Én meg mikor állás nélkül voltam elmentem takarítani napi 3-4-5 órákra mikor hogy és simán összetapsoltam egy százast legalább. És én döntöttem el mit vállalok mit nem főnököm nem volt és napi 5 óránál többet nem melóztam.
Csak ugye fekete volt.
Te meg 5700 /nap x 20 = 114-et kerestél 12 órákkal?
Gratulálok.
Már megint te vagy az...
Az ilyen emberek mint a kérdező, süllyed a gyakori színvonala.
Kitiltanám az ilyen, feszültséget keltő embereket, energiavámpírokat.
Lassan nem lehet találni értelmes, építő jellegű kérdéseket, csak ilyen semmit mondóakat...
Tedd hasznosabbá magad!
Ha nem tetszik a rendszer, tegyél ellene. Ne itt hisztizzél!
"és heti 1-2 napot vállaltam csak."
Az tök8 az a kérdés mennyit kerestél volna standard heti 5 nap/havi 20 nappal.
Havi 114-et. Lótök.
"Kitiltanám az ilyen, feszültséget keltő embereket, energiavámpírokat. "
Tedd azt. Kitiltanak 100x visszajövök 101x...
Sok sikert.
Én bírom.
"fel kell jelenteni a görényt"
Már melyiket? mert a polgármester az ugye narancs színekben pompázik feljelenteni felesleges.
A haverja a vállalkozó nos az meg a narancsos haverja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!