Mivel lehet tényleg keresni pénzt?
Affiliate marketing: csak akkor ha van egy jól felfuttatott oldalad, napi több száz, több ezer látogatóval
Bináris opció: no comment... ez a legnagyobb baromság a világon, inkább rulettezz
Fiverr: ha le tudod nyomni a pakisztáni "szakembereket" akik egy projektet 5 dollárt kérnek, akkor szuper
Arbitrázs sportfogadás: Nagyon nem működik már, a sportfogadó oldalak már nagyon összebeszélnek ilyen téren, 99% hogy nem találsz olyan fogadást amire tudnád alkalmazni.
Dropshipping: Ugyanaz mint az elsőnél.
Aki ezeken kívül mást mond, az át akar verni, és a pénzedet akarja.
azt hittem már kihaltak az értelmiségi emberek
"Te mit ajánlasz vagy mit használsz?"
Én semmi ilyet nem használok. Rendes, napi 8 órás munkám van H-P, amit szeretek, és jól fizet.
A bináris opció és a fiverr kivételével a maradék kettőből lehet kihozni egy kevés pénzt. De én nem csinálnám, nincs kedvem emberek nyűgjével foglalkozni (dropshippingnél tuti hogy lesznek ügyfélpanaszok stb. "nem jött meg segíts"). Úgyhogy én egyiket sem csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!