Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel lehet tényleg keresni...

Mivel lehet tényleg keresni pénzt?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem van hogy milyen internetes munkával lehet kiegészítésként pénzt keresni? Halottam sok dologról, de nem igazán tudom melyik választás lenne a legmegfelelőbb számmora. Szerintetek ezek közül mivel lehne biztos pénzkeresetre jutni? Affiliate marketing, bináris opció, fiverr (szabadúszó), arbitrázs sportfogadás, dropshipping ebay-en vagy (webshopon). Igazából mindegyiket ismerem csak véleményetekre lennék kíváncsi
2018. jan. 31. 17:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Affiliate marketing: csak akkor ha van egy jól felfuttatott oldalad, napi több száz, több ezer látogatóval

Bináris opció: no comment... ez a legnagyobb baromság a világon, inkább rulettezz

Fiverr: ha le tudod nyomni a pakisztáni "szakembereket" akik egy projektet 5 dollárt kérnek, akkor szuper

Arbitrázs sportfogadás: Nagyon nem működik már, a sportfogadó oldalak már nagyon összebeszélnek ilyen téren, 99% hogy nem találsz olyan fogadást amire tudnád alkalmazni.

Dropshipping: Ugyanaz mint az elsőnél.

Aki ezeken kívül mást mond, az át akar verni, és a pénzedet akarja.

2018. jan. 31. 17:56
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

azt hittem már kihaltak az értelmiségi emberek

2018. jan. 31. 18:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi első legalább előrébb kerültem. Akkor mindenképp látogatottság növelésétől függ minden hogy legyen bevétel ahogy leszűröm és vagy affiliate vagy webshop. A bináris igen az olyan mint a piros fekete roulette dolog az is halott ügy... Te mit ajánlasz vagy mit használsz?
2018. jan. 31. 18:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Bár a fiverren is lehet már hirdetőt vásárolni 5 dollárért ahogy néztem. :)
2018. jan. 31. 18:33
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

"Te mit ajánlasz vagy mit használsz?"

Én semmi ilyet nem használok. Rendes, napi 8 órás munkám van H-P, amit szeretek, és jól fizet.

A bináris opció és a fiverr kivételével a maradék kettőből lehet kihozni egy kevés pénzt. De én nem csinálnám, nincs kedvem emberek nyűgjével foglalkozni (dropshippingnél tuti hogy lesznek ügyfélpanaszok stb. "nem jött meg segíts"). Úgyhogy én egyiket sem csinálom.

2018. jan. 31. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Bocs, utolsó hozzászólásomhoz javítás: a bináris opció, fiverr és arbitrázs kivételével.
2018. jan. 31. 18:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Én is dolgozok, csak nekem lenne időm erre is keresetkiegészítésként. Köszi a választ!
2018. jan. 31. 19:00
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Ha mindegyiket ismered, akkor te tudod leginkább melyik számodra a legmegfelelőbb, nem? :)
2018. jan. 31. 23:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Fiverr-en lehet keresni.
2018. febr. 1. 13:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Na igen, csak melyik jó hoszútávra. De igaz. :) A Fiverrt is próbálgatni fogom. Köszi! :)
2018. febr. 1. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!