Hogyan "fedeztessem" fel magam?
Figyelt kérdés
Szerintem jó hangom van, szoktam is énekelni, de azt általában nem hallja senki... A szüleimnek mondtam már, higy szeretnék színész/énekes lenni, de mondták, hogy nem... Nem merek megint eléjük állni, mit tegyek? Kinek énekeljek? Énektanárhoz tuti nem visznek... A barátaimnak énekeljek először, hogy ők mondják meg a véleményüket?2018. jan. 29. 22:32
1/8 anonim válasza:
Ne a barátaidnak, mert ők az egekbe fognak dicsérni, és az ilyenekből lesz az, aki lebőgeti magát az x-faktorban. Rakj fel anonim módon valamit, amit énekelsz, megmondjuk, jó-e, aztán törölheted.
2/8 A kérdező kommentje:
Az egekbe bőgetnek? De ha megmondom, hogy tényleg őszintén mondják meg?
2018. jan. 30. 15:43
3/8 anonim válasza:
Ha a szüleid azt mondták hogy ne akkor annak valószínűleg oka van.. Nem én akarom a rossz hírt hozni de valószínűleg nincs olyan jó hangod mint amilyennek gondolod.
Mindenesetre vedd fel az éneklésedet egy hangfájlra és töltsd fel ide gyakorikérdésekre hogy véleményezzük.. hátha nincs igazam
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, megeshet, hogy nincs jó hangom csak én hallom :/ a szüleim nem hallották még, szóval nem hiszem hogy az lenne az oka... Szerintem egyszerűen nem tartják reálisnak ezt.
2018. jan. 30. 15:55
5/8 anonim válasza:
Egyszerű a dolog: töltsd fel ide egy éneklésedet és úgyis véleményezve lesz. Ennél elfogulatlanabb külső véleményt nem fogsz kapni
6/8 A kérdező kommentje:
Ide hogy kell feltölteni? Inkább priviben csinálnám, ott hogy kell?
2018. jan. 31. 15:46
7/8 anonim válasza:
Töltsd fel vocaroo(pont)com-ra. Semmiképp se készíts videót, elég ha csak a hangodat veszed fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!