Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan fedeztessem fel magam...

Hogyan fedeztessem fel magam mint énekesnő?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, általános iskolában több évig énekkarba is jártam, tehát tudok énekelni nem is kicsit. Mindenki mondta már hogy jól tudok énekelni. De nem tudom hogy hol is tudnám ezt karriert elkezdeni?
2012. febr. 26. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Menj el Los Angeles-be és énekelj bárokban.Magyarországon lehetetlen hogy világhírű legyél.
2012. febr. 26. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Én szívesen fedezlek.
2012. febr. 26. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

elso lepeskent tegyel fel a youtubera egy videot hogy mi is meggyzodjunk arrol hogy jol enekelsz.

A tehetsegkutatokba is csomo ember jelentkezik aki meg van gyozodve arrol hogy jol enekelnek mert nem volt ki megmondja nekik az igazat:)

2012. febr. 26. 16:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak igaza van! De ha nem lenne hangom meg jó kisugárzásom is biztos nem jelentkeznék sehova!:)
2012. febr. 26. 16:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Amugy meg tenyleg kivancsi vagyok.Es hat mi kezdetnek mi lenne ennel jobb reklam?
2012. febr. 26. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
bocs, elirtam.
2012. febr. 26. 16:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is szívesen látnék egy videót!
2012. febr. 26. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem sincs tévém kisnyuszi, de ennek ellenére tudom, hogy minden csatornán mennek a "tehetség"kutató műsorok ;)
2012. febr. 26. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!