Énekesnő szeretnék lenni japánban mit tegyek?
Még csak most kezdtem a középsulit és még van ezen az éven kívül 4 évem..Már tanulok japánul 1,5 éve és decemberben vizsgázom..Tudnátok segíteni hogy hogyan érjem el az álmomat?
15/L
Nem tudom...
Nem éppen egy gyakori kérdés.....
Az jó tudsz japánul, de inkább az angolra gyúrj rá! Elég sokan tudnak Japánban angolul, pl. Lady Gaga Amerika után Japánban a legnépszerűbb.
Meg ugyan nem tudom, hogy hogyan nézel ki, de azért első látásra meg lehet mondani valakiről, hogy japán-e és szerintem Mo-n is nehezen fogadnának el egy ázsiai énekest magyarul énekelt.
Jó, ott van pl. Hien, de (és nem bántásból mondom!) aki elmúlt 18 éves, az nem annyira kíváncsi rá, függetlenül attól hogy amúgy van hangja.
A japánoknál menő a nem japán külső, így azzal nem lenne gond, teljesen egzotikus lennél :)
Próbálj meg ösztöndíjat nézni (nem énekesi, hanem bármilyen, hogy pár hónapra kimenj).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!