Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudtok mondani olyan szakmát,...

Tudtok mondani olyan szakmát, ahol nincs beosztás?

Figyelt kérdés

Tudom, a mai világban elég hülye kérdés, talán válasz sincs rá, de hátha mégis jön egy jó tipp :)

Gyógyulófélben lévő agórafóbiás vagyok. Már ki tudok menni a lakásból, eldöcögök a tömegközlekedésen, úgy elvagyok, de hosszú távon képtelen vagyok "muszáj időre" helyekre menni, mert pár hét alatt annyira összeadódik a stressz, hogy elkezdek visszaesni és a végén mindig beüt a krach, rosszabbul leszek, mint előtte. A férjem nem is nagyon szeretne ezért dolgozni engedni, mert már túl jól ismeri a forgatókönyvet. :(

Mindenesetre én azért még nem adnám fel, próbálok most máshogy közelíteni a dologhoz :)

Jó lenne, ha távoktatásban elvégezhető szakma lenne, mert persze az órarenddel is vacakolok. Érettségim van.

Sajnos a telemarketing és a piramisjátékok semmilyen formában nem játszanak, próbáltam már, nem nekem valók. Szóval ilyen ajánlatokat nem kérek, köszönöm.

2018. jan. 26. 08:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Óraleolvasó
2018. jan. 26. 08:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Ingatlanos

Pénzügyi, biztosítási tanácsadó.

Üzletkötő, területi képviselő.

Nyilván minden szakmában van olyan amikor fix időre kell menned, de ezek talán kötetlenebbek.

2018. jan. 26. 09:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy volt kolláganőm volt hasonló helyzetben. Végül otthagyta a munkahelyet és elkezdett jógázni. Ez segített a stressz feldolgozásában. Végül nyitott egy jógastúdiót, ami nagyon jól megy. Természetesen itt is van időbeosztás, de ez olyan munka, amit szívvel-lélekkel csinál, és azóta nincs problémája.
2018. jan. 26. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!