Tudtok olyan munkákat mondani, ahol a kreativitás, alkotás a mérvadó?
Grafikus, online marketing. Műkörmös, sminktetováló (utálom pedig nő vagyok), ezekből meg lehet élni, mert mindenki csináltatja, kreativitás inkább a műkörmöshöz kell talán, de a másiknál abszolút egyénre kell szabni a "művet" (archoz). Fodrásznak is egyénre kéne szabnia, nekem mégis elmondta egy-kettő, hogy egyedi stílusa van minden fodrásznak, és egyiknek se jut eszébe, hogy nekem meg egyedi hajam, fejformám, és ízlésem van, a hajam az enyém, és én hordom hónapokig úgy ahogy ők méltóztatják megcsinálni, ha el*** akkor is. Szóval ha benned megvan a képesség, ösztön az egyéni igények figyelembe vételéhez, akkor fodrászként lehet, hogy te leszel az új Zsidró Tamás. A tetoválóművész is nagyon jó, amit írtál, és tutira keresett. Nekem pl. tetszenek a minimalista tetkók, amúgy nincs.
Biztos ismered az ilyen mémeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!