A Spar ingyen dolgoztat? A héten 55 órát kell majd ledolgoznom
Figyelt kérdés
2018. jan. 23. 11:07
2/6 anonim válasza:
gyere el, találsz jobbat. nekem is sikerült.
3/6 Koplárovics Béci válasza:
Ha ez túlóra és nem pl munkaidőkeret, és nem fizeti ki, akkor igen. Itt elég sok információ hiányzik a kérdés pontos megválaszolásához.
4/6 anonim válasza:
Nem, nem dolgoztat ingyen - munkaidőkeret van, méghozzá, ha jól tudom, 3 havi.
Leírnád mellé a jövő heti meg azutáni szabadnapjaidat is? :-)
5/6 anonim válasza:
Te dolgozol ott, neked kell tudni.
Miért nem a főnöködet kérdezed meg?
Egyébként a heti 40 órás munkaidő keret nem azt jelenti, hogy minden héten csak annyit kell dolgoznod.
Olvasd el:
6/6 anonim válasza:
Nos, csak a teljesség kedvéért: a kérdező privátban megírta, hogy a jövő héten meg 3 szabadnapja lesz - szóval a kérdés alkalmas arra, hogy a Spar-t indokolatlanul rossz színbe tüntesse fel.
Kérdező, én a helyedben nem "játszadoznék" ezzel, ugyanis a Gyakori szabályzatában benne van:
"3./ Tilos:
(a)....
(l) vállalkozások termékeit, szolgáltatásait, jó hírnevét becsmérelni, arra nézve sértő kijelentést tenni; "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!