Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudok valahol hamis eurót...

Tudok valahol hamis eurót rendelni?

Figyelt kérdés
Először is kihangsúlyoznám hogy nem csalni szeretnék veled nem visszaélni vele csak egy hatalmas nagy poénhoz kellene és hát nem tudok összeszedni 10 000 €-t tehát az lenne a kérdésem hogy tudtok e olyan oldalt akár magyar külföldi ahol teljesen ugyanolyan eurót tudnánk vásárolni mint az igazi 100 €-s címlet érdekellek vagy jobban járnánk hogyha magamnak nyomtatnám ki őket csak a szerintem nem annyira hiteles az a lényeg hogy ne legyen ráírva hogy hamis vagy érvénytelen

2018. jan. 20. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
48%

"ahol teljesen ugyanolyan eurót tudnánk vásárolni mint az igazi 100 €-s"

A bankjegyhamisítást a törvény bünteti - innentől fogva arra kérsz minket, hogy egy törvénytelen dologban segédkezzünk.

Megjegyzem, ha kinyomtatsz euróhoz hasonló pénzt és megpróbálsz fizetni vele vagy valakinek odaadni, akinek "nincs humorérzéke", könnyen akár a börtönben is találhatod magad. És ez nem vicc.

2018. jan. 20. 19:18
 2/4 Estádio de Felchút ***** válasza:

"a lényeg hogy ne legyen ráírva hogy hamis vagy érvénytelen"

Házhoz akarsz menni a pofonért, koma?

2018. jan. 20. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt, hogy hamis/minta/érvénytelen stb. azért írják rá, mert ha nincs ráírva, az bankjegyhamisításnak minősül, akkor is, ha csak játékból csinálod.
2018. jan. 20. 19:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem nem idegennek lenne hanem családban (unokatesó)

Igazából az a lényeg hogy ugyanúgy nézzen ki ne legyen rajta egy hatalmas piros tégla abba hogy érvénytelen hamis de én is ahogy nézegettem ilyet nem árulnak már az Ebay meg ezek az oldalakon találtam csak az mire megjön az sajnos késő és igen arra nincsen ráírva hogy érvénytelen

Házhoz megyek a pofonért? Nem csalni szeretnék a pénzzel nem visszaérni szeretnék vele csak unokatesómat megszivatni !!

2018. jan. 20. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!