Szerintetek megéri az onlinecipo.com-ról rendelni? Egyáltalán igazi termékeket árulnak szerintetek?
Figyelt kérdés
2017. dec. 26. 21:54
1/9 anonim válasza:
Ahogy elnézem, semmilyen cégadat nincs a honlapon. Kuka.
2/9 anonim válasza:
Csak paypallal lehet fizetni :D Kész röhej. Ezek úgy átb...szák a búrádat, ahogy kell. Csalók.
3/9 anonim válasza:
Mondjuk a Paypalnél kevesebb biztonságos fizetési mód van. Ettől függetlenül az oldal csalás.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszi akkor nem csak én látom úgy.
2017. dec. 26. 22:21
5/9 anonim válasza:
szerintem megéri, a paypal pedig biztonságos
6/9 anonim válasza:
Most érkezett meg a cipőm, kicsit féltem, de teljesen jó minőségű! Korrekt oldal!
8/9 anonim válasza:
hello tudom hogy nem mostani de én is az onlinecipo.com oldalról akarok rendelni tudom hogy nem eredeti a cipő de elég jó minőségnek tűnik a fizetéssel kapcsolatban érdeklődnék hogy ha kifizetem megjön e a cipő?
9/9 anonim válasza:
Nehogy rendeljetek!
Én augusztus végén utaltam el 25.000 Ft-ot és a mai napig nem kaptam cipőt, november 5-e van.
Hitegetnek, hogy kapok cipőt biztosan, de a megígért 10-15 munkanapot jóval elhagytuk.
Télen nem is tudok hordani egy tavaszi cipőt..
A nyomkövetési szám alapján szeptemberben mutatja az utolsó információt a termékről.
Semmiképp sem ajánlom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!