Elektronikai technikus mennyivel nehezebb és átlagosan mennyivel kap többet mint egy Elektronikai műszerész?
Az eletkronikai műszerészt 3 évig tanulja az ember, nem kell hozzá érettségi. A technikushoz igen, érettségi után 1 vagy 2 év.
Na most, a technikusi elméletre megy jobban, a műszerész meg a gyakorlatra. Annak jó a technikusi aki, tovább akar menni pl villamosmérnőknek.
Aki inkább gyakorlatosabb szakmát akar annak a műszerész a jobb.
Mindkettő egyformán nehéz, műszerészt jobban keresik.
Én nem akarok továbbmenni mérnöknek mert tudom hogy nem bírnám és akkor amúgy is egyből oda jelentkeztem volna.
És inkább gyakorlatiasabb szakmát akarok tehát pl egy márkaszervízben, mobiltelefon/számítógép üzletben bevizsgálóként-javítóként dolgozni és nem tervezni. Tehát erre jobb lenne a műszerész igaz?
Egyformán nehéz? Technikusin jóval több és komplexebb az elmélet nem?
Viszont Műszerészt nem lehet 2 vagy kevesebb évig tanulni? Ha már egyszer kisebb a tananyag mint a 2 éves technikusin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!