Müszerész/elektronikai technikus és vagy villanyszerelő/erősáramú elektrotechnikusként van aki 200ezer nettó fölött keres?
Az a 230 is bruttó, nem?
Ebben az országban csak a mérnököknek van esélye 200 felett keresni, inkább menj Ausztriába.
Bruttó alap 268, 3 műszak...
Másik cég, de ott vagy ge ci a főnök a fogyasztói mérő csoporton az észak budai zrt vagy kihajtják a beledet a villamos hálózat szerelőknél!
előbbi helyen 430 amit hallottam csúcsot, ebből persze bérminimum volt a hivatalos, fogyasztói csoporton 140-300at hallottam, ott is szintén bérminimumra bejelentve.
Na meg nettót írtam, szóval elvárnám, hogy a "(230+10 cafeteriával)" szöveg után rendesen értelmezné az olvasó a kérdést.
Bruttó egy marhaság, de ez egyéni véleményem.
Egyik jó módszer mikor bemondja a főnök, hogy "130ezer" bruttóba, kezdésnek nem is olyan rossz, azt elhiszed még hogy tényleg itt rendesen is kereshetsz, csak aztán észbe kapsz és látod, hogy az 85 ezer (volt ez annó 2 éve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!