Milyen terület az, ahol el lehet érni a 400. 000Ft nettó fizetést?
Tovább tanulni más kérdés...
Én is tanultam tovább, nem egy képesítést szereztem mellette,ami még érdekelt, de könnyebb volt úgy, hogy van havi 4-500.000-ed fixen és éves 3-4 hónap szabadidőd rá , mint diákhitel + diákmunka másodállású vállalkozás vagy főállás és másod állású vállalkozás mellett, ahogy elsőnek próbálkoztam közvetlen szakmunkás és érettségi után.
Emellett 5 év után mester vizsgázhatsz is akár, megint nem válik hátrányodra.
Igaz itt olyan mértékű a munkaerő hiány, hogy gyakran a mosogató autokarosszeria lakatos, tanár, festő és lehetne sorolni milyen szakma idegen képesítéssel rendelkezőkből neveljük ki az utánpótlást.Mégis láttunk már operation managert vagy nem egy szálloda tulajdonost is aki így kezdte.
Svájci szerződéssel és tb vel hajóval meg akár heti 2-3 nap itthon is tudsz ennyikért dolgozni a Dunán, mint még egy lehetőség szakmán belül.
Trú sztori:
Nettó 140-el kezdtem multinál telefonos melóban
Rengeteg beletett óra, pár okos cégváltás, sok extra képzés, tanulás na meg jópár pofon után:
5 év tapasztalat után, üzleti folyamatfejlesztőként és minőségellenőrként kerestem ennyit.
A legtöbb multinál, specializált tapasztalattal, tudással ez nem elérhetetlen. Vannak "olcsójános" multik akik megkeresnek hogy nem megyek-e át, rádobok 10%-ot a mostani fizumra és sokallják.
Hja, bocs ha tetszik hogy több amerikai egyetem továbbképzésére meg konferenciákra befizettem magam akkor ezt a gyűjtött tudást bezony meg kell fizetni.
Villamos vagy infós mérnökként megvan ez az összeg 2 év gyakorlattal Bp-en.
Vagy fizikai kisegítőként vagy a mekiben is megkeresheted ezt.
Annyi, hogy a nyugati határszélhez költözöl Pl:Sopronba és átjársz 30-40 kilométerre dolgozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!