Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mit tegyek,...

Szerintetek mit tegyek, uzletember szeretnek lenni?

Figyelt kérdés
Lassan 16 eves vagyok,jelenleg erdely egyik legjobb magyar iskolajaban matek-infot tanulok.Szeretek gepekkel foglalkozni javitani oket meg hasonlok,programozni is szeretek,de megsem ugy kepzelem el az eletem hogy napi 8-10 oraban ulok egy szekben es programozok...az teny hogy jo a fizetes meg minden de en inkabb hajlok a mozgalmasabb dolgokra.Uzletember vagy valami kereskedo(akar resale...)munkara gondoltam.Kerlek segitsetek egy kicsit tisztazni a fogalmakat es elmagyarazni mi mivel jar...es ha tudtok nekem valo konyvet akar “uzletemberes” vagy akar tanacsado (ha lehet modern) knyvet szamomra.Remelem ertettetek hogy mit akarok es elnezest az ekezetek miatt.

2018. jan. 13. 23:47
 1/7 Zoli780806 ***** válasza:
0%

Vegyél fel egy fényes öltönyt, fehér frottír zoknival és makkos cipővel.

Tanulj. Törd a fejed, hogy milyen vállakozást / üzletet csinálnál szívesen és igyekezz abba az irányba haladni.

2018. jan. 13. 23:55
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Bemész bármelyik könyvesboltba, és a "Gazdaság" szekció irányába elhajítasz egy követ, 90%, hogy egy olyan könyvet is eltalálsz, ami 100 oldalban arról szól, hogy hogyan legyél gazdag, sikeres 100 lépésben, vagy mi ennek a titka, etc. Amúgy nem egy nagy kunszt. Indítasz egy vállalkozást, és technikailag üzletember vagy.
2018. jan. 14. 01:05
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

"Indítasz egy vállalkozást, és technikailag üzletember vagy." - aztán fél éven belül becsődöl a magas adók miatt :-( (nem kötözködésképpen írtam, inkább kiegészítésképpen)

"Szeretek gepekkel foglalkozni javitani oket meg hasonlok" - nem tudom, mit értesz ez alatt, milyen gépeket, de akkor lehet, inkább ez ügyben kellene majd haladnod. De ahhoz, hogy vállalkozóként tudj működni, kell műhely, vállalkozói ismeretek (ezt akát be is írhatod az internetre és olvasgathatsz ez ügyben), stb. Egyébként Magyarországon 18 éves kor alatt nem lehet kiváltani a vállalkozóit, tehát olyan fajta üzletemberhez van időd még eldönteni.

De lehetsz úgy is üzletember, hogy megtanulsz pár nyelvet magas szinten, s a kereskedelemben kamatoztatod.

2018. jan. 14. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
Nem azt mondtam, hogy hosszú távon sikeres üzletember hogy lehet, hanem hogy simán üzletember hogy lehet :D
2018. jan. 14. 11:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat!Valaki kerdezte hogy milyen gepeket...rendes szamito gepeket(pc)pl. Windowsot telepiteni,uj alkatresht beszerelni,virusirtas kb. ezekre gondoltam a javitas alatt
2018. jan. 14. 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Hát, abból vállalkozóként nem nagyon fogsz tudni itt megélni, elég sokan foglalkoznak vele... Programozásból, ha magasabb szinten úzöd, akkor inkább... de az meg nem mozgalmas.
2018. jan. 14. 12:38
 7/7 Skul Stars válasza:

Gondolt meg jól az életben mit akarsz csinálni.Ne essél abba hibába mint én.Számitógépek telepítése Windows ,linux egyébb mások nem éri meg,mert elég sokkan tudják.

Programozás C++,és Java teljes mértékben felhasználása megéri.

https://www.youtube.com/channel/UCDUrKfGcXuEO21kbNGJbf8A

2018. jan. 14. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!