Hol/hogyan lehetne színházi munkára jelentkezni? (Ruhatár, jegyszedés, büfé stb)
Szívesen dolgoznék a fent említett pozíciókban az egyik színházban Budapesten. Hol lehetne jelentkezni ilyesmi munkákra?! Egy hirdetést találtam az interneten,írtam is emailt,de választ még nem kaptam. Nyilván nem sétálhatok be az összes színházba az önéletrajzommal együtt,színházban dolgozó ismerősöm pedig nincsen. Segítség!?
19/L
Lehet, nem fodjátok elhinni meg lehúztok, de az utóbbi időben többször is azt láttam, hogy ruhatárosnak, jegyszedőnek ÖNKÉNTEST kerestek.
Egyébként meg jellemzően augusztus,szeptemberben vannak az ilyen hirdetések, mert akkor kezdődikaz évad és olyankor lehet hiány. Évad közben ritka az álláshirdetés.
Nem most láttam - pár hónapja.
Na igen, az öltöztető például nem árt, ha tud varrni - sokszor kell igazítani ruhát, stb.
És hát a jelmeztervezéshez is érteni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!