Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon hogy-hogy kb...

Magyarországon hogy-hogy kb 200 ezer ft. Az átlag fizetés? Neked mennyi a fizetésed?

Figyelt kérdés

Eddig az ismerőseim körében alig-alig éri el a fent leírt átlagot a fizetésük. Többek között mondom én , a havi 150 ezer ft-os fizetésemmel úgy, hogy éjszakázok és ünnepnapon is be kell menni, ha úgy esik rám a munkaidő. Egy állami cégnél dolgozom immár 5. éve, középszintű végzettséggel.

Ezt az átlagot úgy számolták ki, hogy sek kis fizetést, és kevés magas fizut összeadták és vintak egy átlagot , vagy valóban ennyi , vagy ehhez hasonló fizetése van a legtöbb embernek?

Gondolom sokat számít ilyen téren , hogy az ország keleti régiójában élek, ott dolgozom.

2018. jan. 4. 07:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem sokan keresünk az átlag környékén is, én 230 körül. Nem hiszek ilyenekben, hogy néhány milliós jövedelem és sok millió minimálbéresbol jön ki az átlag.
2018. jan. 5. 17:54
 22/24 anonim ***** válasza:
Az én ismerőseim körében pedig alig van olyan, aki nem keres 200 ezer fölött. Ez semmit nem jelent, egy ember ismeretségi köre nem éppen reprezentatív minta, arról nem is beszélve, hogy egy átlagfizetés kb semmit nem jelent az általad is leírt számítási módszer miatt.
2018. jan. 5. 20:25
 23/24 anonim ***** válasza:

A középfokú végzettségűek meg lenézik a alapfokú végzettségűeket. Nem? Dehogynem.

Amúgy van egy rossz hírem ezt a 150 ezret amiről ők is megkeresik.

2018. jan. 6. 00:40
 24/24 anonim ***** válasza:

Csakhogy lásd, hogy nem a levegőbe beszélek:

[link]

2018. jan. 7. 02:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!