Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az EON-nál jo a fizetés?

Kérdezlek kérdése:

Az EON-nál jo a fizetés?

Figyelt kérdés
Nemrég végeztem mint villanyszerelő, és érdekelne hogy az eonnál mit fizetnek. Mert vannak jó állások de nagyon nagy részben nem lennék bejelentve, igy annyira nem vonzó hosszú távon.

2018. jan. 2. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem jó de be vagy jelentve, külföldön nem gondolkoztál?

Szakmunkásként itthon nem éri meg tengődni.

2018. jan. 3. 17:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Gondolkoztam, de nem regen vasaroltam lakast, igy nem tudom mennyire erne meg hatrahagyni, amig kulfoldre megyek. Illetve nem nagyon vagyok jo nyelvekben.

A problemam az hogy itthon is lenne jol fizeto allas de a bejelentest meg hirbol se tudjak miaz. Meet azert egyaltalan nem hatrany ha van hivatalosan is nehany ledolgozott eve az embernek hivatalosan is.

2018. jan. 3. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem hátrány főleg az építőiparban, mert gondolom vésős-csövezős villszerelő lennél te is, ha meg gallyra megy az egészséged koplalhatsz (rokkant) nyugdíjasan, ezért írtam a külföldi munkát (tőlünk nyugatabbra...), vagy elmehetsz karbantartónak de a fizu nevetséges lesz, kb 1 lépés előre 2 hátra....
2018. jan. 3. 19:37
 4/4 robiszalka válasza:
hello!! az eon-ha ellenör vagy 250-500 ezret fizet nettoba!! billa bt 400-ezret!---de volt már 500-is!!
2018. nov. 12. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!