Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet úgy boldogulni az...

Hogy lehet úgy boldogulni az életben ha senki nem támogat?

Figyelt kérdés
Szülők nincsenek, albérletben élek, kajával, rezsivel mindennel együtt elmegy 110 ezer Ft. Fizetésem 200 nettó. Mivel próbálok spórolni ezért szinte sehova se járok, káros szenvedélyem nincs. Mondjuk azt, hogy havi 60 ezret tudok kb félrerakni minden hónapban. A cél természetesen a saját lakás lenne de olyan távolinak tűnik. Mit tanácsoltok? Spórolt pénzem kb 1 millió. Gondolkoztam a hitelen is de nem tudom, hogy mennyi önerővel érdemes venni egy kisebb lakást. Inkább azt fizetném mint az albérletet, mert azzal nem jutok sehova. Jelenleg 28 éves vagyok de 10 éven belül nem látok reális esélyt saját lakásra. Hogy kéne csinálni?
2017. dec. 30. 22:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem külföld, Magyarországon nem lehet tervezni.
2017. dec. 31. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!