Mennyit kérhetnék ezért a munkakörért?
Figyelt kérdés
Nemrég megkaptam egy állást ahol kérdezték a fizetési igényemet. Nagyon keveset mondtam és nagyon bánom már. 120 nettót kértem. Recepciós állás, de nálam fizetnek az ügyfelek, én állítom ki az elektronikus számlákat, időpontot egyeztetek, az összes hívás hozzám fut be, meg kellett tanulnom egy egész gyógyszer arzenált mert azt is én értékesítem mint egy patikus... A cég egészségügyi szolgáltatással és termékekkel foglalkozik. A munkaidő heti 40 óra, de ebben egy szombati nap és két este 21-ig tartó munkanapom is van, természetesen semmilyen pótlékot nem kaptam még rá. Teljes összegre be sem vagyok jelentve. A vállalkozás Pest Megyében van. Én 33 éves vagyok, érettségim van, több éves hasonló munkakörben eltöltött tapasztalatom.Egyébként nagyon meg vannak velem elégedve. Lassan lejár a próbaidőm, mindenképpen szólok, hogy emelést kérek, különben keresek mást. Tényleg keresek ha nem hajlandóak emelni. Arra lennék kíváncsi szerintetek ezekkel a paraméterekkel mi lehetne a reális fizetési igényem?2017. dec. 30. 13:17
1/11 anonim válasza:
Az előző munkahelyeden, hasonló munkakörben mennyit kerestél ? Kérj annyit.
4/11 anonim válasza:
Lehet, azért kaptad meg az állást, mert te kérted a legkevesebbet. Igazából ezt akkor kellett volna végiggondolnod. Sehol nem szeretik azt, aki pár hónap után extra követelésekkel áll elő. Lehet, hog ott volt egy csomó másik jelentkező, aki csak kicsivel kért volna többet nálad, és akkor inkább felveszik helyetted most azt. Szóval gondold ezt át alaposan.
5/11 anonim válasza:
Igen, ez is jogos, de mondhatja azt, hogy élesben dől el az mégis mennyit és mit kell dolgozni, és mivel megismerte a munkakört kevesli a pénzt.
6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, így van, pontosan erre gondoltam én is. Az állásinterjú során nem derült ki, hogy recepciós/pénztáros/irodai asszisztens sőt esetenként még takarítónő! is leszek. Köszi a válaszokat!
2017. dec. 30. 13:54
7/11 anonim válasza:
En recepcioskent kapok netto 170-et plusz caf.-ot es fix 8-4ig dolgozom es soha nem kellett meg takaritsak.
Ja es videken messze a fovarostol lakok/dolgozok.
21/f
8/11 anonim válasza:
Én nem tenném az elektronikus számla kiállítását előnyként, mikor vannak szoftverek melyek automatikusan állítanak ki végtelen számlát, pár ezer forintért havonta.
9/11 anonim válasza:
A 4#-es válasszal értek egyet, örülj hogy megkaptad az állást!
10/11 anonim válasza:
Ugyan, nem kell lehurrogni a kérdezőt, Ti sem tudjátok, mire vállalkoztok, illetve nem is az van sokszor tálalva, mint a valóság. Kérj nyugodtan 180e nettót, még az is lehet, hogy lelkiismeret-furdalása van a munkáltatónak az alacsony bér miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!