Egy becsületes tisztességes dolgozónak vajon több ajándék kerülhetett a fa alá mint egy kapitalista vállalkozónak aki maximálisan profitorientált, és önző?
Figyelt kérdés
Van igazság e Földön?2017. dec. 30. 11:03
1/11 anonim válasza:
Balázska, húzzál vissza a szobádba, vagy bevisz az néger ápolóbácsi és seggbe is dug
2/11 anonim válasza:
Balázskának a kérdésein mindig röhögök egy jót :)
3/11 anonim válasza:
Én profi vállalkozó vagyok, az embereimet sem fizettem ki, inkább abból vettem ajándékot a családnak, mindenkinek egy új Iphone X-et. A proletárok meg arcoskodjanak, ahogy akarnak, nekik nem kell ajándék.
4/11 A kérdező kommentje:
összekeversz valakivel és főleg az zavar hogy képes vagy azon röhögni hogy aki embereket tett tönkre az ingatlanpiac által "megérdemelt" jutalma többlet ajándékként jelentkezik a karácsonyfája alatt annak az embernek aki aki embereket tett tönkre az ingatlanpiac által mint aki egész évben hosszan dolgozott és becsületesen.
2017. dec. 30. 11:09
5/11 anonim válasza:
El kéne már felejteni a régi komcsi becsületes dolgozó eszmét.
7/11 anonim válasza:
Nem rég még nagytőkés akartál lenni Balázs.
Miért nem akasztod fel magad inkább, ahelyett hogy itt provokálod naphosszat a jó népet?
8/11 anonim válasza:
Igen, több, mivel az elméleted szerint a kapitalisták mind zsidók, így nincs karácsonyfájuk.
9/11 anonim válasza:
kérdező! szamueli tibike meg kun bécike remélem a pokolban rohadnak, egész nap seggbe rakva tüzes vassal, örülsz? :)
10/11 anonim válasza:
Kérdező! lenin és sztálin rákosit simogatják homoerotomán módon a pokolban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!