Minek kell ebayen import chargest fizetni? Nem lehet valahogy nem kifizetni?
Figyelt kérdés
Rendelnek kamerat ebayrol és egy auctiot már meg is nyertem de kiderült hogy nem csak a termékért és a szállításért kell fizetni hanem még valami import chargesert is. Ezért miután én nyertem az aukciót nem tudtam kifizetni az embernek a pénzt mert nem volt elengedo a számlámon. Muszáj ezt kifizetni? És még is mi ez?2017. dec. 29. 16:43
1/5 A kérdező kommentje:
Ezt leginkább azért kérdezem mert csak 124 ezer forintom van és 400 dollárért vennék valamit plusz 38 dollár a szállítás deeee majdnem 200 dollár ez az import charges. Én ezt nem tudom kifizetni. Számomra ez elég sok.
2017. dec. 29. 16:55
2/5 anonim válasza:
Vám + ÁFA + ezeknek a kezeléséért felszámított díj.
3/5 anonim válasza:
Bizonyos érték felett, hanem EU-ból jön az áru, vámot kell fizetni.
4/5 anonim válasza:
3-as vagyok, meg persze ÁFA is van.
5/5 anonim válasza:
Úgy tudod kikerülni ha az EU-ból rendelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!