Mennyit keresnek az átlag emberek valójában?!
Egyszerűen érdekelne hogy ki mennyit és hogyan is keres...
Sokakat látok olyan BMW-vel ami legalább 7-8 millós és még ha lízinget számolok sem tudnám megfizetni.
Jómagam betanított gépkezelőként keresek változóan 170-230 e ft között. Nettó. Ebbe nem tartozik bele cafeteria, meleg étkeztetés stb. Azért ekkora a rés mert függ hogy hogyan jön ki a munka beosztás. Hogy van-e túlóra. Stb.
De egy átlag 180 körül kijön a fizetésem ami netto kp.Az ország északi részén dolgozom. MArha szerencsés vagyok mert a munkakörhöz érettségi kellene ami nekem nem befejezett. 1 tantárgy hiányzik belőle... Szóval valójában ez érettségis meló lenne.
És egyszerűen semmire sem elég. És hallom hogy mások kevesebből is meg élnek...
Nah m1 lehetne ezt vesézni. Csak érdekel hogy ki mennyit keres. Ország melyik részén. Mivel. Milyen iskolával.
Hogy a szent f* szba lesz egy asztalosból igazgató? Hagyjuk már....
Én magam meg nem látok előrejutási lehetőséget. Gondoltam arra hogy nagyvárosba költözni. Budapest vagy Szeged v vmi. Semmi. Még kevesebb a fizu. Egyszerűen elkeserítő.
Kerdezo, nem az asztalos valaszolo vagyok, de egyszeruen lehet barki igazgato amenyiben jo kapcsolata van.pl a tulajdonossal.
De pl Gattyan Gyorgy is a 3.leggazdagabb Magyar informatikahoz nem nagyon ert, megis az a cegcsoportja, es milliardokat keres . Vegzettsege meg valami komuves, meg sporttal kapcsolatos diploma.
Tehat nem lehetetlen. A lenyeg nem az iskola padbol tanulja meg az ember barmilyen szakmat. Mivel iskolaban tanmenet es modulok szerint mennek, mig az igazi eletben meg ugy tanulod hogy kozben csinalod.
Pelda ra elkezdesz dolgozni kfc ben , csirket sutni ha jo vagy kesobb leszel etterem manager, vagy kassas elotte.
Aztan egyre feljebb feljebb ha jo vagy, lehetsz a vegen etterem vezeto is jo fizuert. Mivel az vagy megkeresel havi fel millliot, felveszel beruhazasi hitelt es nyitsz egy sajat gyorsettermet kfc t, es meggazdagodsz rovid ido alatt, es utana mar csak forgatod es fekteted a penzedet. Igy lehet egy sikeres karriert letrehozni a 0rol.
"Gattyan Gyorgy is a 3.leggazdagabb Magyar informatikahoz nem nagyon ert, megis az a cegcsoportja, es milliardokat keres."
Jó, azért azt, hogy webkamera előtt vetkőznek, ne nevezzük már informatikai cégnek. A zongorán kefélést se nevezzük komolyzenének :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!