Vannak itt (pályakezdő) kisgyermeknevelők?
Csecsemő- és kisgyermeknevelő BA szakot végeztem. Állami bölcsődében mennyi a nettó kezdőfizetés? Vannak egyéb juttatások? Milyenek a továbbképzések? A munkaruhát a bölcsőde adja? Mennyi szabadnapot adnak? Bármit, amit még fontosnak gondoltok írjátok meg nyugodtan, minden érdekel. :)
Illetve az alkalmasságihoz milyen vizsgálatokat csinálnak? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Szia! Nem tudom aktuális e a kérdésed,de én is nem rég végeztem.(azóta már boldog pály elhagyó vagyok)A kezdő fizetésem 142ezer ft volt,ez még 3év után is ennyi volt(de hallottam már volt csoporttàrsaktól 110et is).Utólag átgondolva,akit tudnék lebeszélnék erről a szakmáról,nekem ruhát nem adtak . Szabadnapod a szombat vasárnap. A szabadság az attól függ állami vagy sem.
Még annyi,hogy
Szerintem sokat kell szívni,teljesíteni egy igen alacsony bérért. Én a szeptembert már egy cég irodai asszisztenseként kezdtem,havi 210ezerért,őszintén...abszolút nem hiányoznak a szaros pelenkák! Addig válts még nem darál be a rendszer!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!