Voltam egy kínaiba ruhákat venni és igazi kínai emberek dolgoznak ott árulják a ruhákat, nekik miért éri meg idejönni a mi országunkba?
Figyelt kérdés
Nem értem, a magyarok meg menekülnek innen ők meg idejönnek, ilyen jól keresnek itt?? Vagy ők nem adóznak a magyarországi kormánynak??2017. dec. 21. 10:04
1/4 anonim válasza:
A magyar vállalkozók sem adóznak, mégsem tudnak megélni így sem (adózva meg pláne nem), szóval az nem lehet a magyarázat.
2/4 anonim válasza:
A MO-i kínai közösség voltaképpen egy maffia. Ellentétben a magyar vállalkozókkal akiket meg tud szorongatni a NAV a kínaiakat a mai napig nem tudja érdemben. A teljes közösség összezár, nem tudnak egyszerűen mit kezdeni velük.
3/4 anonim válasza:
Lehet, meglepő lesz, amit mondok, de manapság már nekik sem nagyon éri meg... Épp nemrég láttam a tévében egy riportot erről, aki régen itt árult és megszedte magát az Orczy piacon, ma már másba fektette a pénzét, mással kereskedik és van olyan kiskereskedő, aki meg azon kesereg, hogy ittragadt és ma már korántsem megy olyan jól nekik, mint régen.
De ha belegondoltok, nem is csoda: egyrészt töménytelen mennyiségű ruha áramlott be az országba és a turikba az angol, stb second hand (másodkézből) által, másrészt az internettel kinyílt a világ, ma már a neten fillérekért lehet márkás ruhákat találni.
4/4 anonim válasza:
Mert amit a hazájukban megcsinálnak pl.: pár száz forintból (ezt számold át 10 Yuanba . De nem muszály annyiba ez csak egy példa) Azt itt eladják 2000 forintért ( Jelentősen több ért mint 10 Yuan-ért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!