A karácsonyi időszakban nemnagyon szoktak hívni állásinterjúra;ill. nem szoktak visszahívni, visszajelezni ha állásinterjun voltam -mert jön az ünnep?
nagy átlagban igen.
vannak olyan cégek, ahol teljes leállás van és senki nem dolgozik, meg persze ott vannak a ki nem vett szabadságok, amiket muszáj év végéig kivenni, szóval van rá esély, hogy nincs benn senki, vagy csak 1-2 ember, aki nem fog interjúztatni. főként ha a vezetőség, akinek aztán továbbítani kellene a dolgokat, szintén nincsenek már benn.
Év végén mindenki vagy még kihajtja magából a lelket is, mert kész kell lenni vagy pedig már szabadságon van és otthon zabálja a bejglit.
De így nagyon az állásinterjúhoz nincs köze, az esetek többségében tök mindegy, mert amúgy sem jelentkeznek, ez most a divat. Na meg két ünnep között a fű se nő, ha érdekeld is őket, majd talán év elején keresnek, mire mindenki magához tért a karácsonyi kajakómából és a szilveszteri harmadnapból.
Hm.. azert fontos mert engem 2 helyen interjuztattak es megígérték hogy ezen a héten visszajeleznek. Kérdeztem számíthatok a visszajelzésre mindenképp -azt mondták mindenképp visszajeleznek..
Lehet elfelejtették hogy lassan ünnepek es év vége..??
esetleg rákérdezhetsz, hogy van-e az állásinterjúval kapcsolatban valamilyen hír a számodra e-mailben v telefonon.
/ érthető, hogy a jövőt illetően nyugtalanít a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!