Ha netes adminisztrátori állásra jelentkezem (otthoni 4 órás), akkor behívnak szerintetek állásinterjúra?
Figyelt kérdés
Budapesten van, nem tudok elszakadni. Szerződést aláírni be kell menni, vagy mehet online?
Illetve lehetne ezt úgy csinálni, hogy a szüleim ne tudják meg, mondjuk ne küldjenek postán semmit.
Egyetem mellett csinálnám és leszúrnának, hogy tanulás koncentráljak.
Valamint ez beleszámít a bursa ösztöndíjba szerintetek? Azt előbb kell leadni, minthogy ide felvegyenek.
2017. okt. 25. 20:02
1/5 anonim válasza:
Ilyen nincs, hogy "netes adminisztrátori állás" :D Tehát kamu.
2/5 A kérdező kommentje:
Otthonról végeszthető munka.
Webáruházat kell karbantartani stb.
Bejegyzett cég, utána néztem.
2017. okt. 25. 20:11
3/5 anonim válasza:
"Ilyen nincs, hogy "netes adminisztrátori állás" :D Tehát kamu."
Attól, hogy nem tudsz róla, bizony, hogy van: ilyen pl. a különböző oldalak ügyfélszolgálatosa, adminja is.
4/5 anonim válasza:
Én is otthonról dolgozom (fordítok). Nekem nem kellett bemenni sehova, az interjú telefonos volt, a szerződést pedig postán küldték, majd én aláírva visszaküldtem. Nem tudom, hogy ezt lehet-e online, hiszen alá kell írnod neked is...
5/5 anonim válasza:
Nem csak a netes adminisztrátori munka létezik, van ilyen, hogy online helpdesk is... Akik a nagy multicégeknél a technikai kérdésekben, üzemeltetési problémáknál, illetve a cég ügyfeleivel való kapcsolattartás és kommunikáció megvalósítása, valamint problémamegoldás ügyében adnak segítséget és tájékoztatást, útbaigazítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!