Állásinterjú után mindenféleképpen visszajeleznek?
Online nézegetem az álláshirdetéseket és a végén fel van tüntetve , hogy csak a sikeres pályázókat áll módunkban tájékoztatni.Ezt meg is értem , hiszen több 100 önéletrajz is befuthat, viszont ha már tovább jutottam és személyes találkozásra is sor került akkor is előfordulhat , hogy nem keresnek ?
Elnézést , ha butaságot kérdezek , de életem első interjúin vagyok túl , mindegyik után azt mondták x idő múlva szolnak , de semmi.
Azután kezdtem el itt keresgélni a témában.
Egy helyre mehetnék dolgozni (de az nagyon rossz minden szempontból) , viszont jobb mint a semmi.
Egy helyre pedig én szeretnék nagyon menni , onnan azt mondták a hét elején szólnak, ezt én úgy vettem , hogy nemleges válasz esetén is.
Szívem szerint várnék még , de szerda van és félek , hogy nem fognak keresni.
Aztán két szék közül a földre.
Cégtől, HR-tól függ.
Van cég, ahol komolyan veszik, policy, hogy vissza kell jelezni (legalább azoknak, akikkel interjú is volt, tehát a sima levelekre ott sem írnak mindre vissza).
Van cég, ahol ezzel egyáltalán nem törődnek, a HR-en múlik, és van ahol kifejezetten nem is akarnak visszaírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!