Kinek mennyi ma Magyarországon a nettó kézhez kapott fizetése? (cafetériával egyéb juttatásokkal együtt)
Figyelt kérdés
Nagyon foglalkoztat hogy mennyi lehet az átlag fizetés valójában itthon ezért gondoltam hogy kiírom ezt a kérdést! Még annyit szeretnék hogy ki milyen pozicíóban dolgozik! Beosztott, középvezető, felsővezető esetlegesen egyéb! Vállalkozók, tulajdonosok is írhatnak hogy mennyi a kigazdálkodott bevételük! Valamint még annyi hogy milyen területen dolgoznak!2017. dec. 16. 23:53
22/38 anonim válasza:
Amúgy a3. válaszom miért volt lepontozva? Nem szoktak érdekelni ezek a pontok, csak a hibát nem találom a válaszomban. A kérdésre válaszoltam, semmi több.
23/38 A kérdező kommentje:
Bocsi én direktben senkit sem pontoztam! Viszont legtöbb esetben telóról voltam lehet véletlen rányomtam! Most nyomtam egy pluszt! Így okés?
2017. dec. 17. 19:36
24/38 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem mindenki korrekt választ adott nagyon köszönöm és továbbra is jöhetnek a válaszok!
2017. dec. 17. 19:38
25/38 anonim válasza:
800e a nettó (nyereség, nem bevétel!).
Ebből 300e passzív(bérbeadásból) és 500e kisvállalkozás (kereskedelem).
A bevétel millió fölött van, de ebből lejönnek az adók, hitel, rezsi, stb.
26/38 anonim válasza:
Nettó 160 000, középiskolai tanár.
27/38 anonim válasza:
Közigazgatásban, 3 év munkatapasztalattal, felsőfokú végzettségű beosztottként 190e nettó + évi 140e cafetéria + a munkánk után kapunk jutalmat és jutalékot is, amely éves szinten olyan 1 millió forint, de a régebb óta dolgozó kollegáknak ez biztosan több. Heti 40 órában dolgozunk, de a napi munkavégzés változó (pl. hétfőn 10 órázunk, de pénteken meg 1-kor már lehet hazamenni)
28/38 anonim válasza:
Milyen érdekes itt mindenki szoftverfejlesztő meg gépészmérnök... Menjetek a levesbe sok haluzós csira örülnétek ha 100ezret megkapnátok tisztán :D
29/38 anonim válasza:
"Milyen érdekes itt mindenki szoftverfejlesztő meg gépészmérnök"
Ennyire savanyú a szőlő? Szted miért hazudná valaki azt hogy szoftverfejlesztő? Neki mivel lesz jobb ha ezt írja magáról névtelenül? Az el se fordulhat hogy fejlesztők is szokták olvasni az oldalt.
30/38 anonim válasza:
Egyébként voltak itt olyan gépész/szoftver mérnökök akik 200-220 nettót keresnek. Szerintem ez nem egy nagy felvágás. Ezekben a szektorokban ezek egy kezdő fizetések. Ha már valaki hazudnak akkor nem gondolod hogy valami nagy összeget ír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!