Kinek mennyi ma Magyarországon a nettó kézhez kapott fizetése? (cafetériával egyéb juttatásokkal együtt)
Tisztelt 13.-as! Több okból írtam ki ezt a kérdést!
- A fizetés egy igen kényes téma amiről az ember nem feltétlenül szeret kérdezősködni! Na szerintem az ilyen kérdések miatt is létezik ez az oldal!
- Igazad van nem csak a környezetemből áll Magyarország sem területileg sem szociálisan tekintve! (Ez is egy oka volt)
- Csak szimplán érdekelt hogy az én bérem hova sorolható be!
- Valamint az is érdekelt hogy az emberek úgymond anonim módon mit reagálnak erre a kényes témára!
- A cégnél ahol én dolgozom nemrég volt egy igen átlátszó előadás. Mégpedig arról hogy a fizetésemet illetve sok dolgozó fizetését emelik januártól! És felhozták azt is hogy mennyi az az összeg amit minimálisan kellene nekik fizetniük (Amit esetlegesen érdemelnek a dolgozók) Valamint hogy mennyivel többet keresünk amit a cégünk nagyvonalú akkor tart! Miközben meglátásom szerint azért hogy találjanak munkavállalót ez a minimum volt amit meg kellett lépniük! Hozzáteszem így sem találnak munkaerőt! Minőségi munkást meg egyáltalán nem! Ezért sajnos a jelenleg nálunk dolgozók is igen nagy kényelmi helyzetben vannak! Bár hozzáteszem ez a vezetőség érdeme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!