Upwork vagy Freelancer.com-on érdemes munkát vállalni?
Egy egyszerű webshopot bárki összetud dobni, rengeteg oldal van erre.
Ha bonyulultab kell, akkor mennek hozzád.
Az indiai olcsón dolgozik, de a legtöbbnek egy forintot nem ér a munkája. Volt szerencsém tapasztalni.
5 millióval olcsóbb ajánaltott kapott a cég, utána, mi naponta szívtunk vele. 6 hónap után nagynehezen megjavították. Ja és a szerverek indiában voltak. Nyáron a heti 2 áramszünetük vicces volt...
Aha, tehát szabad ajánlat-választás = rasszizmus, más nem is lehet. Például olyan tapasztalat, amit #2-es is írt. Vagy az enyém, szintén állok kapcsolatban indiaiakkal - meg tudom erősíteni a leírtakat.
"Mindenki rasszista, akire azt mondjuk."
#5: Oké, én rákeresek erre, te meg közben keress rá az "irónia" jelentésére.
"A hagyományos rasszizmus mint tudománytalan elmélet elutasítása után a modern rasszizmus magába foglalhatja a más „kultúrákkal” szembeni megkülönböztetést is. Példa: „a cigányok sokat lopnak”, „az arabok nőgyűlölők”, „az afrikaiak különösen agresszívek”, „a zsidók mindig hazudnak”. Étienne Balibar francia filozófus a rasszizmusnak ezt a formáját „rasszok nélküli rasszizmus”-nak nevezi. Az ilyen feltevéseknek lehet statisztikai alapjuk, azonban az általánosítás megbélyegzi a közösség negatív tulajdonsággal nem rendelkező tagjait is."
Segítek: "az indiaiak megbízhatatlan szakemberek" is pontosan erre példa.
Érdemes, én csak 1x csináltam ugyan, de pont olyan megbízónak, akinek egyetlen értékelése sem volt, szóval benne volt így némi kockázat.
De fizetett korrektül amiben megegyeztünk, sőt, a végére kiderült, hogy ő se érti pontosan mit akart (gyökér...), emiatt 100%-ig nem is fejeztem be (ő mondta hogy nem kell), de kifizette a teljes összeget. Hétköznap munka után itthon esti pár óráért megérte szerintem kezdőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!