Mi a jó válasz állásinterjún arra a kérdésre, hogy "Miért akarja otthagyni a jelenlegi állását? "
Figyelt kérdés
A valóság: kevés a munka, unatkozom, jobban akarok keresni, és nem jövök ki túl jól a kollégákkal - nincs konfliktusom, csak nagyon fárasztanak. A főnök pedig már egyszer jelezte, hogy "sokba kerülök" neki, mert nem tud annyi munkát biztosítani nekem, mint amennyibe kerülök, de nem akar kirúgni, mert elégedett velem. Na ezt hogyan lehet jól tálalni?2017. dec. 14. 09:21
1/9 anonim válasza:
"Igyekszem új kihívásokat találni, új szituációkban kipróbálni magam, úgy érzem a jelenlegi munkahelyemen nem aknázom ki teljesen a bennem rejlő lehetőségeket és tudnék hova fejlődni."
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Ha van még valakinek ötlete, szívesen olvasnám. :)
2017. dec. 14. 09:51
3/9 anonim válasza:
Megmondod kerek perec, hogy a jelenlegi helyen nincs elég munka és ezért valami újra vágysz
4/9 anonim válasza:
Nem tudom, miért húztátok le az egyest - pedig szerintem frappáns válasz.
Valaki megírná, mi nem jó benne? Vagy csak megint a "szórakázás" megy? :-(
5/9 anonim válasza:
az 1-es tökéletes - és ami fontos: ne szidd az előző helyet/helyeket, se a főnököt, se kollégákat, se a munkát, semmit a múltból, előremutatóan és csak pozitívat
6/9 A kérdező kommentje:
Nem én húztam le az egyest, nekem tetszett. Annyit még, hogy 46/N vagyok, kreatív területről váltanék egy kevésbé kreatívra, tehát akár az interjúztató visszalépésnek is gondolhatná azt, hogy váltani akarok.
2017. dec. 14. 10:11
7/9 anonim válasza:
Tehát a kérdés: miért akarja a kérdező a jelenlegi izgalmas, kihívásokkal teli állását otthagyni, ezért a szürke, monoton munkáért?
8/9 A kérdező kommentje:
#7: Kicsit kisarkítva, igen. A jelenlegi munkám ugyan kreatívnak mondható, de alá kell feküdni minden igénynek, amit a megrendelő/ügyfél szeretne, és úgy érzem, ez nekem nem megy már. Továbbá van, hogy három hétig semmi melóm nincs, de itt kell ülnöm az irodában, utána meg egy hétig a nyakamba szakad a világegyetem. Szeretnék egyenletes terhelést, rugalmas munkaidőt, és rutinszerű feladatokat, alkalmanként megfűszerezve kreativitással. Hja, tudom, ilyen nincs, de ábrándozni lehet.
2017. dec. 14. 10:21
9/9 anonim válasza:
8 nem kell túlcifrázni - mindenki tudja, hogy unod a banánt- az fontos, hogy pozitívan felelgess, és ne szídd az előzőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!